Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.
Another reason is a recurrent infection that you suffer from for a long period so that you know for sure that a specific onlinerxantibiotics.com antibiotic will work for you. This refers to urinary tract infections and other types of diseases. If you have been diagnosed with a chronic infectious condition, you will know which drug worked for you the last time you treated your disease. As such, you can easily purchase the same drug online for the future. Most people will most likely agree that going back to the doctor for another prescription is stressful and tiresome. Besides, it may be expensive and time-consuming. Instead, you can easily avoid such waste of time and money if you know where to buy the right antibiotic online;

War Memories in en rond Zonnebeke

War Memories in en rond Zonnebeke

Onze eerste tocht van 2019 start in onze vertrouwde startplaats in de Tresorierstraat in Zonnebeke. “Een nieuw jaar, een nieuw parcours “ is eens te meer het motto van onze parcoursverantwoor-delijke en deze tocht is er weer een bewijs van. Meteen ook de gelegenheid voor de wandelaars om hun nieuwe spaarkaart te vragen, want daaraan is weer een mooi cadeau verbonden op het einde van 2019. De ... Lees meer

Onze eerste tocht van 2019 start in onze vertrouwde startplaats in de Tresorierstraat in Zonnebeke. “Een nieuw jaar, een nieuw parcours “ is eens te meer het motto van onze parcoursverantwoor-delijke en deze tocht is er weer een bewijs van. Meteen ook de gelegenheid voor de wandelaars om hun nieuwe spaarkaart te vragen, want daaraan is weer een mooi cadeau verbonden op het einde van 2019.
De wandeltocht leidt ons onvermijdelijk door de streek waar de Grooten Oorlog zich afspeelde en waar Groot-Zonnebeke nu éénmaal de kern van was . Vooral in 1917 werden hier enkele bloedige veldslagen geleverd. Nog steeds komen sporen van deze gruwelijke strijd letterlijk uit de grond tevoorschijn. Bommen, granaten en andere oorlogsherinneringen worden hier nog dagelijks opgegraven. Maar wees gerust: de wandelaar kan hier met een gerust gemoed zijn tocht maken.
De beschikbare afstanden zien er als volgt uit:
Er is eerst en vooral een rolstoel -en kinderwagen-vriendelijk parcours van 6.2 km met 1 rustpost(2.4km) in het Woonzorgcentrum Sint Jozef in het centrum van de gemeente Zonnebeke zelf. Dit typisch parcours voor een familiewandeling leidt verder over een stukje van de oude spoorweg via de IJzerweg terug naar het Zonnerad.
De 9.1 km, 11.4 km, 16.4 km, 20.4 km, en de 25.3 km starten ook samen met de 6.2 km maar doen een ommetje om na 3.10 km in het WZC te rusten.
De 9.1 km wandelt vanuit het WZC via de oude spoorweg en een onverharde weg rond ’t Westgoet en dan terug naar ’t Zonnerad.
De deelnemers aan de 11.4km en de 16.4 km wandelen naar rustpost de Katrolle(5.9 km). Zij kunnen hier misschien een frietje “stekken” als ze willen maar zijn er natuurlijk ook welkom voor een drankje. Blijkbaar eet je hier de lekkerste frietjes van de streek.Er wacht hier een lus voor de deelnemers aan de 16.4km die onder andere langs de Tynecotstraat, en de Stroroute of oude spoorroute leidt. Zij lopen dan met de 11.4 km terug naar ’t Zonnerad.
De 20.4 km-wandelaars doen er nog een schepje bovenop. Zij doen een ommetje om aan de Katrolle te geraken en rusten pas na 9.9 km. Ze maken dezelfde lus als de 16.4 km en keren ook langs dezelfde weg terug.
Ons koninginnestuk van de dag, de 25.3 km, volgt de 20.4 km tot in de Katrolle, maar maakt hier wel een grotere lus (7.7 km) en doet er dan ook wat langer over om terug de start te bereiken.
Tot zover de beschrijvingen van de verschillende afstanden. Wij willen er nog de aandacht op vestigen dat alle afstanden alleen door het noordelijke deel van het Kasteelpark in Zonnebeke wandelen, daar de dag ervoor hier de gekende Kasteelcross plaats heeft voor veldrijders en de paden niet op tijd kunnen vrij gemaakt worden voor ons evenement. Zoniet, genoeg redenen om er weer een mooie wandeldag van te maken. U bent alvast welkom !

Bron: UiTinVlaanderen.be

't zonnerad
Tresorierstraat 6
8980 Zonnebeke
zondag 27 januari 2019 van 07:30 tot 15:00
DE DREVESTAPPERS
€ 1.5
christophe.derudeer@telenet.be
www.drevestappers.be

Reacties

Reageer