Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.
Another reason is a recurrent infection that you suffer from for a long period so that you know for sure that a specific onlinerxantibiotics.com antibiotic will work for you. This refers to urinary tract infections and other types of diseases. If you have been diagnosed with a chronic infectious condition, you will know which drug worked for you the last time you treated your disease. As such, you can easily purchase the same drug online for the future. Most people will most likely agree that going back to the doctor for another prescription is stressful and tiresome. Besides, it may be expensive and time-consuming. Instead, you can easily avoid such waste of time and money if you know where to buy the right antibiotic online;

Bloeiend Hageland: Soezen tussen de bloesems in Tienen

Bloeiend Hageland: Soezen tussen de bloesems in Tienen

In het voorjaar is het Hageland op zijn mooist. Kom het zelf ontdekken tijdens de veertiendaagse ‘B(l)oeiend Hageland’, een organisatie van de provincie Vlaams-Brabant i.s.m. de Hagelandse gemeenten. In Tienen is iedereen welkom op zondag 28 april in de bloesemlounge in St.-Margriete-Houtem. Midden in het groen, met een mooi panorama en bloeiende fruitbomen binnen handbereik ligt een ... Lees meer

In het voorjaar is het Hageland op zijn mooist. Kom het zelf ontdekken tijdens de veertiendaagse ‘B(l)oeiend Hageland’, een organisatie van de provincie Vlaams-Brabant i.s.m. de Hagelandse gemeenten. In Tienen is iedereen welkom op zondag 28 april in de bloesemlounge in St.-Margriete-Houtem.

Midden in het groen, met een mooi panorama en bloeiende fruitbomen binnen handbereik ligt een supergezellige bloesemlounge. Aan de kruising met Het Steenken en de 22e Liniestraat in St.-Margriete-Houtem kan je genieten van een drankje, een hapje en de natuur, terwijl de kinderen zich uitleven met volksspelen en op het springkasteel.

Trek je wandelschoenen aan voor een tocht met digitale beelden en foto’s van de theaterwandeling die de stad in 2014 organiseerde. Deze 2 uur durende wandeling van 7 km tussen de fruitbomen herdenkt de Groote Oorlog en de slag van 18 augustus 1914. De individuele tocht start aan de bloesemlounge en brengt je langs de Militaire Begraafplaats in Sint-Margriete-Houtem. Hier werd vorig jaar het bloesemkunstwerk geplaatst van de hand van Yves Willems. Dit als ode aan zowel de soldaten die er tijdens de Groote Oorlog het leven lieten als aan de natuur die steeds in beweging is.

De bloesemlounge is ook het start- en eindpunt van een individuele fietstocht van 25 km op het fietsknooppuntennetwerk. Je fietst langs de Begijnhofkerk, de drie tumuli in Grimde, de kerk van de Goddelijke Zaligmaker en de Bosschellehoeve in Hakendover, de Abdijhoeve Maagdendaal in Oplinter en de Militaire Begraafplaats en het bloesemkunstwerk in St.-Margriete-Houtem. Een kaartje zal verkrijgbaar zijn aan het standje aan de bloesemlounge.

Hou je het liever wat rustig? Maak dan een ritje met een tractorhuifkar door het mooie bloesemlandschap. Een gids vertelt je over de natuur, de fruitteelt en het oorlogsverleden. Uiteraard houdt ook deze tocht halt aan de Militaire Begraafplaats en het bloesemkunstwerk in Sint-Margriete-Houtem. De huifkartocht van 4 km vertrekt aan de bloesemlounge om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur en duurt ongeveer een uurtje.

De fruitteler vertelt je graag alles over de vruchten die in zijn boomgaarden worden geteeld. De rondleiding vertrekt aan de bloesemlounge om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van B(l)oeiend Hageland, een 14-daagse in het teken van de bloesem georganiseerd door Toerisme Vlaams-Brabant i.s.m. de gemeenten in het Hageland.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sint-Margriete-Houtem
22e Liniestraat/Het Steenken
3300 Tienen
zondag 28 april 2019 van 11:00 tot 18:00
Stad Tienen
gratis
016 80 56 86
www.toerisme.tienen.be
www.toerismevlaamsbrabant.be/bloesems

Reacties

Reageer