Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Begeleide uitstap of rondleiding

11 resultaten gevonden

Je zocht op: Begeleide uitstap of rondleiding delete filter

WOI wandeling in Kortemark met Bert Devlieghere

Reacties 0
WOI wandeling in Kortemark met Bert Devlieghere

De gemeente Kortemark was bijzonder geschikt als ravitailleringsbasis voor het Duitse leger en dit wegens de speciale ligging dicht bij het front en het belangrijk spoorwegknooppunt richting Diksmuide en Ieper. Op deze wandeling (ongeveer 3 km) gaan we onder leiding van gids Bert Devlieghere op zoek naar overgebleven en verdwenen getuigenissen in het centrum van de gemeente.

Kortemark, parking station
zondag 25 november 2018 van 14:00 tot 17:00

Groote Oorlog in Kortenberg: Daguitstap 100 jaar einde van WOI

Reacties 0
Groote Oorlog in Kortenberg: Daguitstap 100 jaar einde van WOI

Het verhaal van de sluizen van Nieuwpoort, Ramskapelle, het Duitse kerkhof in Vladslo, de IJzertoren, het hospitaalkerkhof Lyssenthoek, … Niet het verhaal van de oorlog, maar het verhaal van de gewone mensen en van de soldaten, de Vlamingen, de Fransen, de Engelsen, de Duitsers.

Kortenberg, Dr. V. De Walsplein
zaterdag 1 december 2018 van 00:00 tot 23:59

Mastenbos en De Groote Oorlog

Reacties 0
Mastenbos en De Groote Oorlog

Een gids neemt je mee voor een cultuurhistorische wandeling in het prachtige Mastenbos. Het winterse landschap, met talrijke bunkers en loopgraven, getuigen van de militaire geschiedenis. Samen met het Loopgravenpad en de Antitankgracht zorgen ze voor een mooie afsluiter van de herdenkingsjaren 14-18. (7 km - 3 uur)

Kalmthout, Mastenbos
zondag 9 december 2018 van 13:00 tot 16:00

Brugge in Vlaanderen, Vlaanderen in Brugge

Reacties 0
Brugge in Vlaanderen, Vlaanderen in Brugge

We lopen een Brugse Vlaamse Beweging-wandeling in zonder politiek gekleurde aspiraties maar met des te meer liefde voor onze geschiedenis en onze stad. We starten de wandeling - symbolisch - aan de Stadsschouwburg in de … Vlamingstraat waar tussen de grootse koopmanhuizen een nu onopvallende woning een stukje 'vergeten' Vlaamse geschiedenis herbergt. Vandaar meandert deze rondgang langs ...

Brugge, Stadsschouwburg Brugge
za 8 december 2018 van 14:00 tot 16:00 wo 12 december 2018 van 14:00 tot 16:00

WOI wandeling met gids Jos Demaréé

Reacties 0
WOI wandeling met gids Jos Demaréé

Door zijn ligging, op slechts 8 km van het front, waardoor het de eerste jaren van de oorlog nog net niet binnen het schootsveld lag, en de aanwezigheid van het station, was Zarren tijdens de oorlog voor de Duitsers een heel belangrijke uitvalsbasis. Tot aan de 3de slag om Ieper (juli-nov 1917) was het er relatief veilig en woonde de bevolking er tussen en met de vele verblijvende en ...

Kortemark, Sint-Dionysiuskerk Zarren
zondag 16 december 2018 van 14:00 tot 16:00

Great War Battlefields Tour

Reacties 0
Great War Battlefields Tour

Op deze trip ontdek je met een ervaren gids (voertaal Engels) de Dodengang (Diksmuide), Hill 60 (Zillebeke), het Canadian Memorial (Langemark-Poelkapelle) en de begraafplaatsen van Boezinge en Tyne Cot cemetery (Passendale).In het Memorial Museum maak je kennis met het leven aan het front in 1917.In Ieper bezoek je het In Flanders Fields Museum en sluit je de dag af met de aangrijpende Last Po

Brugge, Minnewaterpark
Van 28 juni 2014 tot 31 december 2018 (di van 0:00 tot 0:00, do van 0:00 tot 0:00, za van 0:00 tot 0:00,

BOEKHOUTE VLUCHTROUTE 14’

Reacties 0
BOEKHOUTE VLUCHTROUTE 14’

De wandeling start in het bezoekerscentrum Boekhoute. Van daaruit neemt een echte smokkelaar je mee langs één van zijn historische routes. Na de tocht wacht een culinaire Oorlogservaring (volledige maaltijd incl. drank).

Boekhoute, Bezoekerscentrum Boekhoute

Rondleiding 'Leuven brandt' - Groote Oorlog

Reacties 0
Rondleiding 'Leuven brandt' - Groote Oorlog

Tijdens deze wandeling kom je alles te weten over de brand in Leuven en wat er in de dagen en weken daarop gebeurde in de stad. Hoe was het om te leven in een stad die volledig in puin lag en zwartgeblakerd was? De gids vertelt het je op basis van ooggetuigenverslagen en krantenartikels uit die tijd

Toerisme Leuven - Visit Leuven
Leuven, Leuven Centrum
Op afspraak

Historische stadswandelingen: De Groote Oorlog van 1914-1918 in Antwerpen

Reacties 0
Historische stadswandelingen: De Groote Oorlog van 1914-1918 in Antwerpen

De wandeling begint aan het Koninklijk Paleis op de Meir waar Koning Albert tijdens zijn verblijf in Antwerpen residentie hield. Vandaar gaat het richting ‘t Steenplein. Onderweg wordt de aandacht gevestigd op historische gebouwen (of de plaats waar ze stonden) die tijdens de Eerste Wereldoorlog een rol gespeeld hebben.

Gidsenwerking Antwerpen Toerisme & Congres
Antwerpen, Antwerpen Toersime & Congres

Fort Lier - rondleidingen voor groepen (Groote Oorlog)

Reacties 0
Fort Lier - rondleidingen voor groepen (Groote Oorlog)

Begeleide wandeling onder leiding van een stadsgids. Het Fort van Lier maakt deel uit van de buitengordel rond Antwerpen en dateert uit de periode 1870-1900. Tussen 28 september en 2 oktober 1914 werd het zwaar beschadigd door bombardementen van de Duitse artillerie. Met de gids ontdek je het gehavende fort.

Lier, Fort van Lier
Op afspraak

1-10 van 11 resultaten