Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer canadianrxmeds.com we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Regio Roeselare

12 resultaten gevonden

Je zocht op: Regio Roeselare delete filter

Wereldoorlog 1: Vliegeniers van Rumbeke

Reacties 0
Wereldoorlog 1: Vliegeniers van Rumbeke

Tentoonstelling van replica’s van vliegtuigen uit WO1, lezingen, gidsbeurten, overvliegen van old-timer vliegtuigen en videomapping: klank- en lichtspektakel.

Rumbeke (Roeselare), Kasteel Van Rumbeke
Van za 18 augustus 2018 10:00 tot zo 19 augustus 2018 18:00

Ontdek al fietsend Ledegem tijdens WOI

Reacties 0
Ontdek al fietsend Ledegem tijdens WOI

Fietstocht doorheen de gemeente met verschillende halteplaatsen in het kader van WOI. In de prijs inbegrepen: lunch, drankje onderweg en koffie aan de eindhalte. Einde is voorzien op Capellehof.

Rollegem-Kapelle, De Kobbe
zondag 30 september 2018 van 10:30 tot 19:00

Wereldoorlog 1: Oorlogsconcert

Reacties 0
Wereldoorlog 1: Oorlogsconcert

Een bevrijdingsconcert met als orgelpunt een plechtige hulde aan alle oorlogsslachtoffers van WO1 en blijheid voor de bevrijding van Roeselare. Orgel, verhalen, beelden, massazang, een plechtigheid en een receptie op het stadhuis.

Roeselare, Sint-Michielskerk
zaterdag 13 oktober 2018 van 00:00 tot 23:59

Wereldoorlog 1: Roeselare Bevrijd

Reacties 0
Wereldoorlog 1: Roeselare Bevrijd

Een tweedaagse met verhalen over WO1, een beleving waarbij de bezoeker ondergedompeld wordt in de leefwereld van toen, met bezoek aan verschillende locaties waar verhalen gebracht worden.

Roeselare, Stadscentrum Roeselare
Van za 13 oktober 2018 00:00 tot zo 14 oktober 2018 23:59

Lezingen Wereldoorlog 1

Reacties 0
Lezingen Wereldoorlog 1

Tussen 18 augustus en 14 oktober 2018 worden in Roeselare een aantal lezingen gehouden rond een aspect van de oorlog. De specifieke onderwerpen, locaties en uren worden later bepaald. Hou de uit-kalender dus in de gaten!

Roeselare, Stadscentrum Roeselare
Van 18 augustus 2018 tot 14 oktober 2018

Koninklijke Harmonie 'De Verenigde Vrienden' Moorslede "In Flanders Fields"

Reacties 0
Koninklijke Harmonie 'De Verenigde Vrienden' Moorslede "In Flanders Fields"

Dit themaconcert van De Verenigde Vrienden staat in het teken van de 100ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Alle muziek gaat over WO I of komt uit die periode. De harmonie, onder leiding van dirigent Patrick Simoens, brengt een mix van klassieke muziek, militaire marsen, film- en hedendaagse muziek. Hierin worden de heldhaftige veldslagen herdacht, maar er komen ...

Moorslede, Gemeenschapscentrum De Bunder
zaterdag 27 oktober 2018 van 19:30 tot 21:30

Needcompany / Toneelhuis

Reacties 0
Needcompany / Toneelhuis

Regisseur Jan Lauwers, het meeslepende epos ‘Oorlog en terpentijn’ van Stefan Hertmans en Viviane De Muynck in de hoofdrol: “Het geweld blijft, maar de schoonheid ook. Bovendien ontmaskert deze voorstelling Lauwers als een meester die met rakend veel respect voor Hertmans’ meesterwerk zijn eigen meesterwerk bouwt.” **** Knack Focus. De Standaard vulde aan met **** en De Morgen met **** Vlak ...

Roeselare, De Spil
maandag 5 november 2018om 20:00

Bevrijdingsconcert

Reacties 0
Bevrijdingsconcert

Dit dubbelconcert met 't Muziek van Herne en de Ridder Janszonen van Dadizele wordt ondersteund door woord en beeld. Hiermee herdenken wij het einde van Wereldoorlog I en danken wij de gemeente Herne die vanaf 1917 talrijke Dadizeelse vluchtelingen heeft opgevangen. Naast muziek worden verhalen uit de oorlog gebracht, afgewisseld met toneelfragmenten. Alles wordt ondersteund door ...

Dadizele (Moorslede), Basiliek van Onze Lieve Vrouw van Dadizele
zondag 11 november 2018 van 17:00 tot 19:00

Vertelavond 3 WO1: De wapens zwijgen

Reacties 0
Vertelavond 3 WO1: De wapens zwijgen

De Centrale machten gooien één voor één de handdoek in de ring. Wat speelde zich af in de laatste dagen van de Grote oorlog? Hoe verliepen de eerste dagen van een wereld zonde oorlog? Betekende een wapenstilstand ook meteen dat er vrede was in de wereld? Hoe zag de wereld er uit na een strijd van meer dan vier jaar?

Izegem, Cultuurhuis De leest
maandag 12 november 2018 van 20:00 tot 22:00

Albert I & de grote oorlog, streven naar vrede

Reacties 0
Albert I & de grote oorlog, streven naar vrede

In Europa woedt de oorlog op meerdere fronten. Daarnaast ontstaan nieuwe strijdtonelen op andere continenten. Over de hele wereldbol worden landen meegezogen. Ondanks het massale bloedvergieten en de inzet van alle middelen slaagt geen enkele partij erin de bovenhand te krijgen. De leiders blijven vasthouden aan de idee van een totale overwinning. In die oorlogszuchtige sfeer staat praten over ...

Rumbeke (Roeselare), Kasteel Van Rumbeke
Van 5 juni 2018 tot 5 juni 2019

1-10 van 12 resultaten